Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Η «ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ» του Δήμου Αγρινίου Κωνσταντίνα Κατσαρή δεν θα είναι με το Μοσχολιό σ’ αυτές τις εκλογές.


Ουδείς αναντικατάστατος και σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα μόνο πρόσωπο εκείνο που δίνει την απαραίτητη δυναμική σε ένα ψηφοδέλτιο. Στην περίπτωση της κας Κατσαρή, όμως, η απώλεια είναι μεγάλη για τον δήμαρχο και την νέα προσπάθεια, πόσο μάλλον όταν αυτή τη φορά ο δρόμος για το δημαρχιακό μέγαρο περνά ανάμεσα από τις συμπληγάδες του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ τη μια, και της υποψηφιότητας Παπαναστασίου, απ’ την άλλη.
Η απόφαση της Ντίνας Κατσαρή να μην μετέχει στο ψηφοδέλτιο είναι, κατά πληροφορίες του agrinioreport.com, τελεσίδική, οριστική, αμετάκλητη και… επισήμως εκπεφρασμένη στον ίδιο τον κ. Μοσχολιό. Πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή, η οποία και εκπορεύεται από αισθήματα ευθύνης και καθήκοντος, υποδηλώνει, δε, «ελευθερία», δύναμη και …μη εξάρτηση από θέσεις και αξιώματα. Δεν είναι εύκολο να πει κανείς το «γεια», ιδιαίτερα όχι όταν είναι σε πλήρη πολιτική ισχύ. Μην ξεχνάμε ότι η κα. Κατσαρή ήταν η πρώτη σε σταυρούς προτίμησης και η πρώτη τη τάξη αντιδήμαρχος Αγρινίου, …μέχρι που οι αρμοδιότητές της «αποψιλώθηκαν»!!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που η κα. Κατσαρή λέει «όχι». Θυμίζουμε εκείνο στο ΠΑΣΟΚ για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο, την εποχή της παντοδυναμίας του (…μετά, όλοι έλεγαν «όχι»). Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, η απόφαση δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Μην ξεχνάμε ότι η κα. Κατσαρή έχει αφήσει τη δική της σφραγίδα στο Πνευματικό Κέντρο και στον πολιτισμό, έχει εργαστεί σκληρά για το δήμο, «έτρεξε» χιλιόμετρα, συγκρούστηκε όπου χρειάστηκε, έγινε ενδεχομένως δυσάρεστη στην προσπάθειά της να συμβάλει στη διόρθωση καταστάσεων. Και κανείς δεν περίμενε να απουσιάζει σ’ αυτή την προεκλογική προσπάθεια της παράταξης Μοσχολιού.
Δεν το κάνει επειδή κουράστηκε, δεν είναι φυγοπονία. Αντιθέτως…
Συνειδητή επιλογή, όπως αναφέραμε ήδη, με …ούτως ή άλλως πολιτική χροιά.
πηγή: agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: