Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Στάνος Αμφιλοχίας: Εντοπισμός 250 και πλέον κιλών χασίς


Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του τμήματος Διίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου -που προίσταται ο Φώτης Τζιμάνης- προστέθηκε στο ενεργητικό της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, καθώς σε διενεργούμενο μπλόκο κοντά στη Στάνου Αμφιλοχίας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών (πάνω από 250 κιλά) σε διερχόμενο όχημα ενώ υπάρχει και μία σύλληψη.
Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο συλληφθείς συνοδευόταν και από ένα μικρό σκυλάκι, το οποίο το χρησιμοποιούν οι έμποροι και οι διακινητές για να παραπλανούν τους εκπαιδευμένους σκύλους. 
 Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση και παρακολουθήσεις, η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου, ακινητοποίησε γύρω στις 11 το πρωί στο Στάνο της Αμφιλοχίας, όχημα που οδηγούσε Ελληνας και ήταν γεμάτο με την προαναφερθείσα τεράστια ποσότητα χασίς, που με βάση τους πρώτους πρόχειρους υπολογισμούς, πρέπει να ξεπερνά τα 250 κιλά.
Αξίζουν συγχαρητήρια  στο τμήμα Διίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου και στα στελέχη του που ενώ έχουν μεγάλες επιτυχίες σπάνια τις αναδεικνύουν και τις βγάζουν προς τα έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: