Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ 2-1 Ο Γιάννης Νταλακούρας πήρε την προπονητική ταυτότητα του Νίκου Αναστόπουλου

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα επί του φιλόδοξου ΟΦΗ μέσα στο Αγρίνιο με 2-1. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 6000 φιλάθλων που πήγαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά το μεγάλο ντέρμπυ της Β΄Εθνικής.
Ο Γιάννης Νταλακούρας με   κινήσεις ματ και έξυπνες αλλαγές, στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την προπονητική ταυτότητα του Νίκου Αναστόπουλου, τον οποίο υποχρέωσε να φύγει ηττημένος από το Αγρίνιο και για πρώτη φορά από τότε  που ανέλαβε τον ΟΦΗ.
Έτσι ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 26 βαθμούς ένα μόλις βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννενα που απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στη Ρόδο από τον τοπικό Διαγόρα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο  6ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρότσα, ο Βεζυρίδης δεν έκανε καλή έξοδο και ο Ψωμάς απομάκρυνε την μπάλα.
Στο 11',  ο Γιακούμπου έκανε το συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Τζενάμο έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 12', ο Κιάσσος έκανε το μακρινό σουτ και ο Τζενάμο απέκρουσε  σε κόρνερ.
Στο 20', ο Παππάς έκανε την σέντρα από αριστερά, αλλά ο Καούνος από κοντά δεν κατάφερε να στείλει  την μπάλα στα δίχτυα.
Στο  23', ο Γκούρμα μπήκε από δεξιά στην περιοχή του ΟΦΗ έκανε το γύρισμα και ο Καούνος από κοντά  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεζυρίδη γράφοντας το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 36' ο Κάλαιτζιτς σε μια ξαφνική αντεπίθεση του ΟΦΗ έβγαλε μια έξυπνη μπαλιά στον  Γιακούμπου  ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα προ του εξερχόμενου Τζενάμο για να γράψει το 1-1.
Στο 43' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο η μπάλα έφτασε στον Αγρίτη ο οποίος από κοντά έκανε την άψυχη  κεφαλιά, αλλά ο Τζενάμο μπλόκαρε εύκολα.
 Ο Γιάννης Νταλακούρας με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου παρουσίασε στην αρένα ένα διαφορετικό σύνολο με εσωτερικές αλλαγές και διακριτούς ρόλους.
 Έτσι  στο 47ο λεπτό, ο Καούνος από αριστερά έκλεψε την μπάλα από τον Μπερτέν έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Πίτσος  πιεζόμενος έκανε το αυτογκόλ σημειώνοντας το  2-1 για τον Παναιτωλικό.
Στο 59', ο Καούνος έκανε το γύρισμα στην περιοχή του ΟΦΗ, ο Γκούρμα έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βεζυρίδη.
Στο 92΄ η μπάλα μετά το δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βεζυρίδη.
Άριστη ήταν η διαιτησία των κ.κ.  Παπαπέτρου (Αθηνών)/ Νακόπουλου (Αθηνών), Κοσμά (Αθηνών)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Παναιτωλικός (Γ. Νταλακούρας): Τζενάμο, Ρότσα (69' Παλαιολόγος), Γκόλιας, Κούσας, Αναστασιάδης, Μουμίν, Δέντσας, Θεοδωρίδης, Παππάς (63' Μπαικαρά), Γκούρμα (67' Γκούνκελ), Καούνος.
ΟΦΗ (Ν.  Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Πίτσος, Μπερτέν, Κιάσσος, Λιαπάκης (59' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς, Μπούρμπος, Ψωμάς, Αγρίτης (46' Νικλητσιώτης), Γκουέϊ, Γιακούμπου (78' λ.τρ. Ουκάρ).
Κίτρινες κάρτες:
Μουμίν (77', Παναιτωλικός), Μπαικαρά (89', Παναιτωλικός)- Πίτσος (28', ΟΦΗ), Μπερτέν (55', ΟΦΗ), Μπούρμπος (57', ΟΦΗ), Κιάσσος (62', ΟΦΗ)
Σκόρερ: Καούνος (23', Παναιτωλικός), Πίτσος (47', αυτ. ΟΦΗ)- Γιακούμπου (36', ΟΦΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: