Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

Στις πυροπαθείς περιοχές της Ηλείας ο Θάνος Μωραΐτης

Στην Ηλεία βρέθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης, προκειμένου να συνομιλήσει με στελέχη του κόμματος στην περιοχή αλλά και να ενημερωθεί για την μεγάλη καταστροφή που έπληξε τον νομό από τις φωτιές και τον σεισμό των 6,5 Ρίχτερ.
Ο κ. Μωραΐτης , επισκέφθηκε αρχικά τον δήμο Ιάρδανου, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λάμπη Αριστειδόπουλο, στελέχη του κινήματος και πολίτες, συζητώντας μαζί τους για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά το πέρασμα των καταστροφικών πυρκαγιών αλλά και του ισχυρού σεισμού. Η επίσκεψη του βουλευτή έγινε στο πλαίσιο της «εξόρμησης» των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να αναδειχθούν τα τοπικά σοβαρά θέματα που υπάρχουν σε πολλές περιοχές, αλλά και για να υπάρξει ξανά συσπείρωση των στελεχών του κόμματος για την ισχυροποίηση του κινήματος. Στην συνάντηση, ο δήμαρχος Ιάρδανου, ενημέρωσε τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον δήμο, ενώ στάθηκε περισσότερο στην αναγκαιότητα ίδρυσης Φορέα Ανασυγκρότησης της Ηλείας ο οποίος, όπως τόνισε, θα βοηθήσει σημαντικά στην αναγέννηση της περιοχής. Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επεσήμανε ότι σκοπός της επίσκεψής του είναι να υπάρξει μια σταθερή εικόνα για το πώς το κόμμα μπορεί να γίνει ξανά ένα ζωντανό κύτταρο στα πλαίσια της κοινωνίας έτσι ώστε να μπορέσει να παρέμβει σε αυτά τα ζητήματα. Αναφέρθηκε εκτενώς στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την περιοχή την οποία χαρακτήρισε ως οδηγό πρότυπο ανάπτυξης για την χώρα.
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε την εποχή που ζούμε ως «κοινωνική αφασία» με την συμμετοχή όλο και λιγότερων πολιτών στα κοινά, ενώ τόνισε ότι απέναντι σε αυτή την ζοφερή κατάσταση που βρίσκεται η κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η λύση στην κρίση του πολιτικού συστήματος της χώρας. Να σημειωθεί ότι τον βουλευτή υποδέχτηκαν στον δήμο Ιάρδανου οι βουλευτές Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης και Γιάννης Κουτσούκος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιάννης Αργυρόπουλος, οι αντινομάρχες Ηλείας Παναγιώτης Πλατανιάς και Αντώνης Καράμπελας, ο πρ. βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος, ο πολιτευτής Δημήτρης Μητρόπουλος, το μέλος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καραγιάννης, καθώς επίσης δημότες και στελέχη του κόμματος. Ο κ. Μωραΐτης επισκέφθηκε λίγο μετά και την Κρέστενα όπου πραγματοποίησε συναντήσεις με στελέχη του κόμματος ενώ μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: