Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

Το βιβλίο «Αγρίνιο : Δήμαρχοι και Δημαρχίες (1833 – 2007)» παρουσιάστηκε στους ετεροδημότες της Αθήνας σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου και ο Σύλλογος εν Αθήναις Αγρινιωτών, τη Δευτέρα 3 Μαΐου στο Πολεμικό Μουσείο.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. Σταύρος Μπένος, πρώην Υπουργός και ο κ. Νίκος Φελέκης, εκδότης-διευθυντής της εφημερίδας «Ο Κόσμος του Επενδυτή» και οι συγγραφείς του βιβλίου κα Μεταξούλα Μανικάρου και κα Χρυσούλα Σπυρέλη.

Πρόκειται για μια έκδοση του Δήμου Αγρινίου που αποτελεί ένα συνολικό αφιέρωμα στα 170 χρόνια από τότε που ανέλαβε καθήκοντα ο πρώτος Δήμαρχος Αγρινίου.

Η εκδήλωση άνοιξε με το χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου εν Αθήναις Αγρινιωτών κας Μόλλη Βότση – Αναστασοπούλου, η οποία αφού ευχαρίστησε το Δήμο Αγρινίου για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους σε αυτή, αναφέρθηκε στη σημασία του βιβλίου για την τοπική ιστορία της πόλης.

«Πρόκειται αναμφίβολα για συγγραφικό άθλο, ευχαριστούμε θερμά και ταυτόχρονα συγχαίρουμε τις δύο συγγραφείς του βιβλίου, το Δήμο Αγρινίου που προχώρησε στην έκδοση του και τους εκλεκτούς ομιλητές που θα μας το παρουσιάσουν σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: