Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΒΥΖΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-2

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Α. Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΡΑΖ
ΒΥΖΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΤΕΡΗ
ΕΔΩ
Η ομάδα των Τρικάλων ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μπαράζ της Γ' Εθνικής με τον Βύζαντα Μεγάρων, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, και αυτή που θα ακολουθήσει Βέροια και Καλλιθέα στη Β' Εθνική κατηγορία. Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Ενόκ, που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Μίγκας, που ήταν ο δημιουργός και των δύο.
Περίπου 2.000 φίλαθλοι του Βύζαντα βρέθηκαν στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης και περίπου 2.500 των Τρικλάλων.Τα 11 γκολ που δέχτηκαν τα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι τα λιγότερα που έχει δεχθεί φέτος οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.
Το συγκρότημα του Δημήτρη Αρναούτη ήταν αυτό που μπήκε καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά τόσο η προσπάθεια του Ατματζίδη, όσο και του Αντωνόπουλο στο πρώτο τέταρτο του αγώνα δεν βρήκαν στόχο και πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο 18' ο Ενόκ απάντησε στις ευκαιρίες και στη συνέχεια τα Τρίκαλα ισορρόπησαν, χωρίς πάντως να αλλάξει κάτι στο α' ημίχρονο.
Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50', ο Ενόκ μετά από άψογη συνεργασία μεταξύ των Μίγκα και Μανουσάκη, δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να ανοίξει το σκορ. Οι μεγαρείς προσπάθησαν μέχρι το τέλος να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, απώλεσαν σημαντική ευκαιρία στο 88' με τον Καφαντάρη, αλλά στις καθυστερήσεις και μετά από ωραία ενέργεια του Μίγκα, ο Ενόκ μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Με το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Κάκου, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στη Νέα Σμύρνη γέμισε από φιλάθλους των Τρικάλων, που έσπευσαν να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη την επιστροφή της ομάδας στη Β' Εθνική.
Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Αρναούτης): Ούλμαν, Ιωάννου, Αρκουμάνης (76' Καραμπλάκας), Ράσιτς, Ντούνης, Ατματζίδης, Μαζιώτης (60' Ρούσος), Αντωνόπουλος (79' Καφαντάρης), Λισγάρας, Οκουε, Στρατάκης
Τρίκαλα (Σάββας Παντελίδης): Τόλιος, Τροΐρης, Κοιλιάρας (86' Καρράς), Γεωργίου, Γιώτας (69' Μαϊστρέλης), Θεοδοσιάδης, Τελκίνσκι, Σαββίδης (58' Χρυσάφης), Μίγκας, Μανουσάκης, Ενοκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: