Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΑΤΟΥΡΑ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ NA ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ;
Με αφορμή τη δολοφονική επίθεση κατά των φιλάθλων του Παναιτωλικού η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
"........Χθες μετά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νίκαιας φίλαθλοί μας δέχτηκαν αναίτια δολοφονική επίθεση από «γνωστούς-αγνώστους». Χτυπήθηκαν ανελέητα με αποτέλεσμα κάποιοι να νοσηλευτούν με βαριές κακώσεις και να καταληστευτούν. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καταγγέλλει και καταδικάζει την δολοφονική επίθεση ενάντια στους φιλάθλους μας και περιμένει και από την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ να πράξει αντίστοιχα. Σημειώνει δε και την ανυπαρξία έγκαιρης και αποτελεσματικής προστασίας από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Τέλος, συγχαίρουμε για μια ακόμα φορά τους φιλάθλους μας που μαζικά ακολούθησαν την ομάδα, αλλά και που με τη στάση τους έδωσαν μαθήματα φίλαθλης συμπεριφοράς σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον. Τους βεβαιώνουμε δε ότι και η ομάδα μας αλλά και οι φίλαθλοί της δεν θα μείνουν απροστάτευτοι......"

Δεν υπάρχουν σχόλια: