Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ 94Ο
Για τρίτη συνεχή φορά ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε στην αυλαία του παιχνιδιού (γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει) να κρατήσει το σκορ και να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς που θα ήθελε, για να μπορέσει να ξεφύγει όσο το δυνατό γρηγορότερα από την δύσκολη βαθμολογική θέση, στην οποία έχει περιέλθει με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Ιωνικός πιο κινητικός στην αρχή του αγώνα χάρη στον Λανγκλέ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όμως το τέρμα που πέτυχε ο Παναιτωλικός, στην πρώτη του ουσιαστικά αξιόλογη ευκαιρία, αποσυντόνισε τους γηπεδούχους που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός, παρά την καλύτερη ποιότητα παικτών που διαθέτει (ο Θεοδωρίδης ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου), έπαιξε με την φωτιά, ήταν συντηρητικός, δεν καθάρισε τον αγώνα και τελικά τιμωρήθηκε στις καθυστερήσεις...
(90+4 Μπέριος κεφ - 23' Χάντζιτς κεφ)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης Ι. ΕΠΣ Αρκαδίας
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Διαμαντέας (Δωδ/νήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γάλας - Μπελεβώνης, Λόπες, Δέντσας, Γκόλιας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Ιωνικός (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής, Α. Παπαζούδης, Μπέριος, Μπάγιτς, Τσερκέζος, Κεφαλούκος, Καφάσο, Σ. Παπαζούδης (76' Γεωργίου), Λανγκλέ (84' Τζανετάκος), Γάλας, Γιόνδης (58' Φουρτάδο).
Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης (85' Παλαιολόγος), Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μόρετς, Μουμίν, Λόπες, Χάντζιτς (72' Μπαϊκαρά), Θεοδωρίδης, Στογιάνοβιτς, Γκούρμα (62' Δέντσας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: