Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

«Αγρίνιο-Νέα Αρχή». ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΟΛΟΒΟΣΔυναμώνει και άλλο ο συνδυασμός «Αγρίνιο-Νέα Αρχή» του Γιώργου Παπαναστασίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος , θα συμμετάσχει και ο εκπαιδευτικός Χρήστος Κολοβός.
Ο Χρήστος Κολοβός είναι δάσκαλος, διευθυντής σήμερα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Έχει έντονη συνδικαλιστική δράση υπηρετώντας τον κλάδο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από πολλές θέσεις όπως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αγρινίου – Θέρμου, Αιρετός στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αιτωλ/νίας για 4 έτη, αναπληρωματικός Αιρετός στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ.τ.λ. στηριζόμενος πάντα στην ψήφο των συναδέλφων του.
Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Πατρών, είναι επίσης πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων. Επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση και Αξιολόγηση Σχολικών μονάδων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: