Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ. Σπύρος Κωνσταντάρας: Τα χρήματα για κοινωνικές δράσεις αντί για εκλογικό κέντρο

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας επισκέφτηκε χθες τον Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά προκειμένου να τον ενημερώσει για τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού ” ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ”. 
Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Κωνσταντάρας ανέπτυξε τις ενέργειες και τις δράσεις που θα αναπτύξει σαν Δήμαρχος Θέρμου σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται της εκκλησίας και βρέθηκαν κοινές απόψεις που σίγουρα θα βοηθήσουν το τόπο.  Επίσης ο κ. Κωνσταντάρας ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 16 Μαϊου ο συνδυασμός ” ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ “  θα ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια για την ανέγερση του Γηροκομείου Θέρμου στην ενορία του Αγίου Δημητρίου και το Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας της Παναγίας Θέρμου, με ισόποσα χρηματικά ποσά που αφορούν τα έξοδα από την μη λειτουργία του εκλογικού κέντρου για το παραπάνω σκοπό  Από την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. κ. Κοσμάς ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντάρα για την επίσκεψη και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ εκκλησίας και τοπικής αυτοδιοίκησης και την πραγματοποίηση κοινών δραστηριοτήτων.
1

Δεν υπάρχουν σχόλια: