Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΡΜΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δριμύτατη απάντηση στη λασπολογία και στην  πεζοδρομιακού τύπου προεκλογική αντιπαράθεση

Δηλώνει μεταξύ άλλων:

  1. "Θα παραμείνω ανιδιοτελής αγωνιστής για το κοινό συμφέρον όσο η ίδια η κοινωνία το εγκρίνει, όπως με έχει γνωρίσει ως τώρα κατά τη μακρόχρονη ενασχόλησή μου με την αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής."

  2. "Θα είμαι πάντοτε λιποτάκτης από τακτικισμούς που δεν συνάδουν με το πολιτικό ήθος και τις πολιτισμένες συμπεριφορές που επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός".

  3. "Θα γίνω  εφιάλτης στα όνειρα οποιουδήποτε πίσω από την διάθεση ενασχόλησής του με τις κοινές υποθέσεις του τόπου μου υποκρύπτει ιδιοτέλεια". 

    Για τον Δήμαρχο Πορφύρη:"Οδηγείτε σε «βατερλό» και την υστεροφημία σας".

    Για τον κ. Θ. Κασόλα: "Χρησιμοποιείτε ως δεκανίκι τον κ. Δήμαρχο, επιστρατεύοντάς τον να λειτουργεί για λογαριασμό σας"


Αγαπητοί συνδημότες
Θα ήθελα, κατ’ αρχήν να ζητήσω συγγνώμη για το μακροσκελές της ανακοίνωσης, αλλά με δεδομένο το ευρύ φάσμα των παραμέτρων που διαπραγματεύεται και αναφέρονται σε ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία για μεγάλο χρονικό διάστημα και την παραπληροφόρηση που υπάρχει γι’ αυτό, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Ο στόχος είναι η αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με όσα λέγονται και διαδίδονται για το ζήτημα της συγκρότησης των εκλογικών συνδυασμών στον Δήμο Θέρμου που διεκδικούν την ψήφο μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η δημιουργία, λοιπόν, συναινετικού ψηφοδελτίου και από τις δύο έως σήμερα δημοτικές παρατάξεις για τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής στον Δήμο Θέρμου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αποτέλεσε απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, πράγμα που αποτέλεσε πιεστική αναγκαιότητα στις παρούσες ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την οικονομική κρίση αλλά και λόγω ιδιαίτερων τοπικών συνθηκών, όπως είναι η δραματική υποστελέχωση του Δήμου σε υπηρεσίες και προσωπικό και η συνεχής πληθυσμιακή ελάττωση του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.
Την αναγκαιότητα αυτή επικαλέστηκε και ο Δήμαρχος κ. Θ. Πορφύρης, όταν, δηλώνοντας τη μη διεκδίκηση εκ νέου της θέσης του Δημάρχου τον περασμένο Ιανουάριο, πρότεινε τη δημιουργία συναινετικού ψηφοδελτίου. Δυστυχώς, η πρόταση απέτυχε παταγωδώς από τα πρώτα της βήματα με ευθύνη και των δύο πλευρών, καθώς ο προτεινόμενος από τον Δήμαρχο για αρχηγός του συναινετικού ψηφοδελτίου κ. Θ. Κασόλας δεν βρήκε την ανάλογη ανταπόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: