Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα του υποψήφιου Χρήστου Κορδολαίμη με το συνδυασμό του Παύλου Μοσχολιού, προς τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου

Αγαπητές συνδημότισσεςαγαπητοί συνδημότες ,
Με την επιστολή μου αυτή απευθύνομαι σε όλους εσάς τους φίλους και κατοίκους του νέου Δήμου Αγρινίου, για να σας ζητήσω την εμπιστοσύνη, την έγκριση και την στήριξη σας.
Ζούμε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την περιοχή μας, όπου ο καθένας αγωνίζεται προκειμένου να κάνει πράξη τους στόχους και τα όνειρα του. Κοινός στόχος όμως όλων θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση και η λύση των κοινών μας προβλημάτων, πέρα από κομματικές γραμμές, υπεράνω χρωμάτων .
Χρειαζόμαστε την προοπτική για ένα πιο φωτεινό και αισιόδοξο Αύριο στην περιοχή μας. Έχουμε ανάγκη από ξεκάθαρες απόψεις, συγκεκριμένες δράσεις, έχουμε ανάγκη από ένα ρεαλιστικό όραμα.
Ως δημότης, γονιός και δάσκαλος στο νεό Δήμο Αγρινίου και έπειτα από δημιουργικές θητείες ως Διευθυντής σε Σχολικές μονάδες της περιοχής μας, θεωρώ πως μπορώ να σας εκπροσωπήσω με ήθος, αξιοπρέπεια και ευσυνειδησία .
Γνωρίζω από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα του Δήμου μας, ώριμος, μαχητικός και αποφασιστικός με συνέπεια και αστείρευτη διάθεση για συμμετοχή και συνεργασία, ζητώ να δείξετε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, που αποτελεί υπέρτατη τιμή για εμένα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 με το συνδυασμό Σύγχρονο Αγρίνιο, Νέος Δήμος Νέα Εποχή και υποψήφιο Δήμαρχο τον Παύλο Μοσχολιό.Με εκτίμηση
Χρήστος Κορδολαίμης
Δάσκαλος - Φιλόλογος
Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Θεστιέων.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου
(εκλογική περιφέρεια Παραβόλας)

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο προχώρα

Μόνο όφελος θα έχει ό τόπος από εσένα.

Παναγιώτης Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

κ. Χρήστο καλή επιτυχία..

Είμαστε μαζί σου γιατί είσαι άτομο που αξίζει να μας εκπροσωπεί.

Καλή εκλογή.

Δημήτρης
Πρώην μαθητής σου.

Ανώνυμος είπε...

Φωνές σαν τη δική σου θέλουμε να ακούγονται (μακάρι και να εισακούγονται) στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ολόψυχα, καλή επιτυχία!

Νίκος Ζ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Χρήστο, η υποψηφιότητά σου και μόνο αποτελεί μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τον τόπο του Αγρινίου. Τέτοιοι άνθρωποι με ήθος και προσωπικότητα πρέπει να συμμετέχουν και να πρωτοστατούν. Σου εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία.
Αλέξανδρος Σ.