Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0

Φαίνεται ότι το έχουν… αποφασίσει στο Αγρίνιο να συνεχίσουν το «κυνήγι» του ΠΑΣ Γιάννινα και της πρώτης θέσης. Ο Παναιτωλικός, επιβλήθηκε του Λεβαδειακού με 2-0 στο πλαίσιο της τρίτης ημέρας της 3ης αγωνιστικής της Football League και έπιασε και πάλι κορυφή με 9 βαθμούς (έχει το απόλυτο) πιάνοντας τον «Άγιαξ της Ηπείρου».Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα του ματς και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους Βοιωτούς, οι οποίοι βρίσκονται μακριά από τον καλό τους εαυτό εδώ και πολύ καιρό. Παρ’όλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, με τον Ζαχάρια στο 6’ να σημαδεύει το δοκάρι του Τζενάμο.
Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Καραμαλίκης με σουτ στο 30’, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι και την ανάπαυλα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βαγγέλης Καούνος με σουτ στο 77’ «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα.
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-0
30' Καραμαλίκης, 77' Καούνος
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Παππάς (78' Ρότσα), Θεοδωρίδης, Μπουμάλ (73' Δέντσας), Καραμαλίκης (63' λ.τ Καούνος).
Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Κόλτζος, Ταραλίδης, Μπάρκογλου, Μουρατίδης (46' Πόποβιτς), Τάσιτς, Ζαχάρια (60' Σερζίνιο), Ναπολεόνι (73' Βασιλείου).
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γ.  ΚΑΡΚΑΤΖΟΣ
ΠΗΓΗ: WWW.SPORTNET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: