Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιτωλικός κάνοντας ταυτόχρονα επίδειξη δύναμης, ισοπεδώνοντας τον Θρασύβουλο (μέσα σε 20 λεπτά) με 3-0.
Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία 5000 και πλέον θεατών οι οποίοι ενίσχυσαν την ομάδα τους δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα. Ο Παναιτωλικός επικράτησε του Θρασύβουλου κατά κράτος ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 16ο λεπτό όταν ο Μάριο Γκούρμα δέχτηκε μια μπαλιά στην περιοχή του πέναλτι και γύρισε τη μπάλα στον επερχόμενο Γιώργο Θεοδωρίδη ο οποίος με ένα δυνατό αριστερό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπαρτζώκα σημειώνοντας το 1-0.
Στο 34ο ο Χάτζιτς έβγαλε μια υπέροχη μπαλιά στον Γκούρμα, που ξεχύθηκε κατά της αντίπαλης άμυνας και φτάνοντας στο ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον εξερχόμενο Μπαρτζώκα γράφοντας το 2-0.Δύο λεπτά αργότερα ο Θεοδωρίδης μετά τη σέντρα του Γκόλια από αριστερά και εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του Θρασύβουλου με ένα σουτ καρμπόν της φάσης του πρώτου γκολ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πραγματοποιώντας μέσα σε αποθέωση το 3-0. Στο 40ό σε μια ξαφνική αντεπίθεση του Θρασύβουλου ο Χατζηπαντελίδης σέντραρε από τη γραμμή του κέντρου με τον Σαπάνη να πιάνει την κεφαλιά από πολύ κοντά, αλλά η μπάλα να καταλήγει άουτ.
Ευκαιρίες για περισσότερα γκολ έχασαν για τον Παναιτωλικό οι Μουμίν στο 44ο, Χάτζιτς στο 58ο, Θεοδωρίδης με σουτ – φάουλ στο 65ο και Μπαϊκαρά στο 81ο .
Στον αντίποδα μια κεφαλιά του Καραμαλίκη στο 60ό πέρασε πάνω από τα δοκάρια χωρίς να ανησυχήσει τον Μπαμπανιώτη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Μπελεβώνης (68' Μπακάκης), Αναστασιάδης, Μόρετς, Θεοδωρίδης, Χάτζιτς (67' Ζουρούδης), Μουμίν, Γκούρμα, Λόπεζ, Μπαϊκαρά.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Νίκος Κεχαγιάς): Μπαρτζώκας, Ζώνας, Παληγεώργος, Πιπίνης (46' Μαυροματίδης), Χατζηπαντελίδης, Ντοριβάλ, Χ. Μίχος, Χαραλαμπάκης, Ντελγκάδο, Σαπάνης (53' Καραμαλίκης), Κλούσενερ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος Ι. (ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Πάτσιας Α. (ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΣ: Σταθόπουλος Π. (ΕΠΣ Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουμίν, Πιπίνης, Παληγεώργος, Ζώνας, Χαραλαμπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: