Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Αλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανό Όμιλο Αγρινίου

Μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας και σύνεσης πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση για την αλλαγή ηγεσίας στο Ροταριανό Όμιλο Αγρινίου.
Στην εκδήλωση, που έγινε την Τετάρτη 1η Ιουλίου στο γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης Corali Club, παραβρέθηκαν επίσημοι, επώνυμα στελέχη της κοινωνίας και φυσικά, φίλες, φίλοι και μέλη του Ρόταρυ. Το Δήμαρχο Αγρινίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Στάθης Τσούκαλος.
Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία ο απερχόμενος πρόεδρος (διοικητική χρονιά 2008-2009), ροτ. Αθανάσιος Τσιλιγκρός με την οποία παρουσίασε τα πεπραγμένα, τις συμμετοχές και τις δράσεις της θητείας του. Εστίασε δε, κυρίως, την προσοχή του σε κοινωνικές παρεμβάσεις και προσφορές του Ροταριανού Ομίλου, καθώς και στη διαπεριφερειακή ημερίδα που οργάνωσε ο Όμιλος με θέμα «Ρόταρυ και Τοπική Κοινωνία» στην οποία συμμετείχαν τόσο η Κεντρική Διοίκηση, όσο και στελέχη απ’ όλη την ελληνική περιφέρεια.
Το λόγο έλαβε μετά, ο νέος πρόεδρος για την περίοδο 2009-2010 ροτ. Σεραφείμ Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του Ομίλου για τη διάρκεια της θητείας του. Είπε, μάλιστα, πιο συγκεκριμένα ότι «το Ρόταρυ πρέπει να ανοιχθεί πιο πολύ στην Κοινωνία και να γίνει γνωστό για τις δράσεις του χωρίς διαστρεβλώσεις».
Τέλος, ο Βοηθός Διοικητής της περιφέρειας ροτ. Γιώργος Κατσούδας ανέλυσε και τόνισε τη σημασία του φετινού κεντρικού συνθήματος του Διεθνούς Ρόταρυ «Το μέλλον του Ρόταρυ είναι στα χέρια σας»: Όπως χαρακτηριστικά είπε η ευθύνη για την ανάπτυξη, αλλά και τη διάδοση των ροταριανών ιδανικών και αξιών, ανήκει πράγματι σε όλους».
Τέλος, στην εκδήλωση έγινε και η τελετή εισδοχής ενός νέου μέλους στην οικογένεια του Ρόταρυ. Το νέο μέλος είναι ο επιστήμονας ιατρός-γυναικολόγος κ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος και ανάδοχός του ήταν ο παλαιός ροταριανός οδοντίατρος και Διευθυντής του ΙΚΑ Αγρινίου κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου, έχει ως εξής:
1. Γιαννόπουλος Σεραφείμ, Πρόεδρος
2. Μυλωνάς Κων/νος, Γραμματέας
3. Πετρόπουλος Παναγιώτης, Ταμίας
4. Ρήγας Κων/νος, Αντιπρόεδρος
5. Τσιλιγκρός Αθανάσιος, Μέλος
6. Ζήνας Κων/νος, Μέλος
7. Περίδης Δημοκράτης, Μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: