Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ Ο ΟΓΙΟΣ

Πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Γκιγιέρμο Ογιος βρίσκεται ο Παναιτωλικός. Μετά την αναγνωριστική προσέγγιση του Παναιτωλικού, εδώ και αρκετές μέρες φαίνεται ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έτσι –πλέον- το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας τους. Οι άνθρωποι στην ομάδα του Αγρινίου εκτιμούν πολύ την δουλειά του Αργεντινού προπονητή, τον οποίο θεωρούν ως τον καταλληλότερο, για να οδηγήσει ξανά τον Παναιτωλικό στην Α΄ Εθνική. Μια συνήθεια του Όγιος που φαίνεται αυτή τη στιγμή να γίνεται εμπόδιο, αλλά πιστεύεται ότι θα ξεπεραστεί είναι το γεγονός ότι όπου και να πάει κουβαλάει μαζί του ένα ολόκληρο τεχνικό team .
Διακαής είναι επίσης ο πόθος πολλών προπονητών να έρθουν στον Παναιτωλικό αλλά ο πρόεδρος του Παναιτωλικού θα προτιμήσει μια σοβαρή λύση και δεν θα επαναλάβει λάθη του παρελθόντος.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που προτείνονται αυτή την στιγμή στον Παναιτωλικό ανέρχονται σε πολλές δεκάδες αν κρίνουμε από τα FAX και τα e-mail, που καταφθάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ.
Ο Ζοέλ Επαλέ, προτάθηκε επίσης στον Παναιτωλικό ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η απόκτηση του όμως αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολη καθώς ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ζήτησε ένα εξωφρενικό ποσό, λες και ο Παναιτωλικός έχει λεφτά για πέταμα ή αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Ο Χουσεΐν Μουμίν θα παραμείνει για άλλα δύο χρόνια στον Παναιτωλικό, μέχρι το καλοκαίρι του 2010. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν επιθυμεί να τον εντάξει στη δύναμή της, θα αποφασίσει ο ίδιος για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: