Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΦΩΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Ο Παναιτωλικός αν και καλύτερος στο α΄ ημίχρονο δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Φωκικού, με αποτέλεσμα να πετάξει στην Άμφισσα τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες ήταν το πρώτο εικοσάλεπτο με τον Φωκικό να αγωνίζεται παίζοντας καταστροφικό ποδόσφαιρο και να κυνηγά το γκολ με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Σε δύο απ’ αυτές προσέκρουσε πάνω στην ετοιμότητα του Μπαμπανιώτη που εξουδετέρωσε τα σουτ των Μπρη και Ταμπάκη.
Στο 32ο ο Δέντσας παρεχώρησε φάουλ, το οποίο εκτέλεσε αριστοτεχνικά ο Λάγκνερ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μπαμπανιώτη , γράφοντας ταυτόχρονα το 1-0.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντελγκάδο, από το ημικύκλιο της περιοχής με εκπληκτικό σουτ μετά την πάσα του Γκόλια ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 51ο ο Μουμίν φάνηκε να πιέζει τον Οικονόμου που «βούτηξε» θεαματικά με αποτέλεσμα να κερδίσει το πέναλτι. Εκτέλεσε ο Μπρης πραγματοποιώντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στη φάση αυτή οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα.
Διαιτήτευσε ο κ. Τίκας από την Καρδίτσα. Κίτρινες: Τακίδης, Ταμπάκης, Οικονόμου, Μουμίν ΦΩΚΙΚΟΣ: Τακίδης, Ζυγογιάννης, Σπυριδάκης, Φλώρος, Τριανταφύλλου, Οικονόμου, Δημουλιάς, Λάνγκερ, Ταμπάκης (63ο Κουτελιέρης), Καραγκούνης (81ο Τερζής), Μπρης (88ο Τσιφλίδης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Χαραλαμπάκης, Θεοδοσιάδης, Γκόλιας, Κομεσίδης, Δέντσας, Μουμίν (58ο Παπαποστόλου), Μπελεβώνης, Χρυσάφης (79ο Ζουρούδης), Μανίκας (69ο Πάβελα), Ντελγκάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: