Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Σχολής Διαιτησίας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νίας.
Την Εξεταστική Επιτροπή αποτελούσαν οι: Ντάουλας Δημήτριος, καθηγητής Διαιτησίας, Καραγιάννης Γεώργιος και Λάμπρου Χρήστος. Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΔΠΕ), ήταν ο συνάδελφος Λύτρας Νικόλαος, καθηγητής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου.
Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Αιτ/νίας κ. Δημήτρης Ντάουλας αναφερόμενος στη νέα σχολή Διαιτησίας αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε τα εξής: «Ευχόμαστε ολόψυχα στους νέους Διαιτητές θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη νέα τους πορεία. Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η πραγματική επιτυχία εδράζεται στην εργατικότητα, στην υπευθυνότητα και στην μεθοδικότητα, συνδυασμένη πάντοτε με τις αξίες και τα ιδανικά του Αθλητικού πνεύματος.
Είθε να φανούν χρήσιμοι και ωφέλιμοι στο τοπικό και πανελλήνιο ποδόσφαιρο, υπηρετώντας παράλληλα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, στα πλαίσια βέβαια της ευγενούς άμιλλας. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους παράγοντες, τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους του Νομού μας να στηρίξουν αυτά τα νέα παιδιά που μαζί με τα άλλα των προηγούμενων Σχολών Διαιτησίας, αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον της Διαιτησίας του Νομού μας.
Πιστεύουμε πως μετά από δύο έως τρία χρόνια αγωνιστικής δραστηριότητας, ύστερα από συνεχή, μεθοδευμένη και συντονισμένη προσπάθεια, κάτω από την καθοδήγηση των ικανών καθηγητών Διαιτησίας του Συνδέσμου μας και τη συνεργασία τους με τους έμπειρους Διαιτητές μας, οι νέοι Διαιτητές που αποφοίτησαν από τις τρεις τελευταίες σχολές Διαιτησίας και είναι περίπου 50, θα προσφέρουν τα επόμενα είκοσι χρόνια, πρώτα Ο ΘΕΟΣ, εξαιρετικές και σημαντικές υπηρεσίες στα πρωταθλήματά μας. Πιστεύουμε πως οι νέοι μας Διαιτητές, με το λαμπρό ήθος, την μόρφωση και την καλλιέργεια που διαθέτουν, θα συνεχίσουν την καλή παράδοση του Συνδέσμου μας και θα διακριθούν σε πανελλήνιο και γιατί όχι, σε διεθνές επίπεδο.
Τους το ευχόμαστε από τα μύχια της ψυχής μας».
Οι επιτυχόντες κατά σειρά έχουν ως εξής::
1) Κολοσιώνης Αθανάσιος 9,45
2) Πάζιος Ευάγγελος 9,32
3) Πούλιος Γεώργιος 9,20
4) Κακατσίδης Γρηγόριος 9,17
5) Τσουκάρας Παναγιώτης 9,08
6) Βέλλιος Αλέξανδρος 9,01
7) Κόκκοτος Ραφαήλ 8,96
8) Σπυριδόπουλος Γεώργιος 8,95
9) Παρασκευάς Αναστάσιος 8,60
10) Πέττας Χαρίλαος 8,56
11) Τσούνης Δημήτριος 8,40
12) Γκιάφης Δημήτριος 8,35
13) Βασιλείου Γεώργιος 8,20
14) Κούστας Ιωάννης 8,18
15) Δημητρίου Παύλος 8,10
16) Νικολάου Βασίλειος 8,05
17)Γεωργόπουλος Δημήτριος 8,03

Δεν υπάρχουν σχόλια: