Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Στα δικαστήρια στέλνει ο Δήμος Μεσολογγίου το Γ. Κιμούλη για ακύρωση παράστασης

Στα δικαστήρια μεταφέρεται η κόντρα του Γιώργου Κιμούλη με τον Δήμο Μεσολογγίου για μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ.
Αφορμή για την κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η ακύρωση της προγραμματισμένης για χθες Δευτέρα, παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες», με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό.
Αφουγκραζόμενος τις διαμαρτυρίες των θεατών, οι οποίοι έμειναν με τα εισιτήρια στο χέρι, ο Δήμος Μεσολογγίου σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει τον Γιώργο Κιμούλη στα Δικαστήρια για την αθέτηση της συμφωνίας.
Όπως κατήγγειλε ο δήμος, η ενημέρωση που υπήρξε από την παραγωγή, ήταν πως η παράσταση πρέπει να αναβληθεί, λόγω αιφνίδιας αναχώρησης του πρωταγωνιστή για το Λονδίνο, για ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό θέμα.
Ο Δήμος διαπίστωσε πως δεν ήταν έτσι, αλλά ο Γιώργος Κιμούλης και ο θίασός του επρόκειτο να εμφανιστούν, όχι στο Αρχαίο Θέατρο Οινιάδων, αλλά στο Κηποθέατρο Λάρισας για να δώσουν την ίδια παράσταση η οποία είχε αναβληθεί στις 18 του μήνα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.
Το γεγονός εξόργισε την Δημοτική Αρχή η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «μετά από αυτή τη συμπεριφορά η Δημοτική Αρχή θα κινηθεί νομικά εναντίον της παραγωγής, με βάση και το συμφωνητικό που έχει υπογραφεί και από τις δυο πλευρές».
ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: