Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Μεσολόγγι : Ο δρόμος με τις…λακκούβες. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ.....

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΝΑΡΔΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. ΕΥΓΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

koi-mes-lakkouves
Ούτε με σλάλομ δεν μπορείς να περάσεις από τον συγκεκριμένο δρόμο που βρίσκεται στο Μεσολόγγι στην περιοχή Ροϊδούλα. Λακκούβες τεράστιες οι οποίες καλύπτουν όλη την επιφάνεια του δρόμου και πλέον είναι σίγουρο ότι όποιο αυτοκίνητο περάσει από εκεί θα πάθει ζημιά.
Για αναβάτη σε ποδήλατο ή μηχανή το πέρασμα από τον συγκεκριμένο θα είναι σίγουρα επικίνδυνο για την σωματική του ακεραιότητα αφού αν κάνει το λάθος να προσπαθήσει να περάσει σίγουρα θα πέσει.
Όπως λέει κάτοικος της περιοχής η κατάσταση αυτή είναι χρόνια και κανείς από την δημοτική αρχή δεν έχει φροντίσει να καλυφτούν οι επικίνδυνες λακκούβες. Υποθέτουμε ότι δεν έτυχε να εκλεγεί δημοτικός κάτοικος της περιοχής για να φροντίσει να γίνει ο δρόμος και το λέμε  αυτό γιατί έχουμε παρατηρήσει να λύνονται εύκολα προβλήματα σε περιοχές είτε αφορούν τον δρόμο ,τον φωτισμό και γενικά φροντίδα της περιοχής που τυχαίνει να μένει κάτοικος που ανήκει στην δημοτική αρχή.
Η εικόνα και η είδηση μας ήρθε από  κάτοικο της περιοχής και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Η καταγγελία του κατοίκου της περιοχής Βασίλη Λινάρδου:
 «Ένας δρόμος αδιάβατος
Μόλις δύο χιλιόμετρα έξω από την πύλη ,στην Ροϊδούλα , ένας δρόμος που ενώνει την οδός Ναυπάκτου με την εθνική οδό Είναι σε άθλια κατάσταση από της λακκούβες εδώ και πολλά χρόνια . Η διέλευσή τον αυτοκινήτων , των δίκυκλων και των πεζών είναι δύσκολη και επικίνδυνη για την ασφάλεια τους . Πολλά αυτοκίνητα έχουν πάθει ζημιές . Ο δρόμος έχει γίνει αδιάβατος !!  Και η δημοτική αρχή μας δείχνει εδώ και χρόνια την αδιαφορία της .» 
1781430_10200852382551170_1095779027_o
1980069_10200852381671148_936700571_o

Δεν υπάρχουν σχόλια: