Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ  ΓΙΩΡΓΟ;

ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ "ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Ενα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη επικαλέστηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου για να αρνηθεί την πρόσκληση να παρευρεθεί στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ενημέρωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στην έναρξη των εργασιών του 9ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, καθώς θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Κορυφής του Διεθνούς Οργανισμού Νέων Ηγετών σε Οργανισμούς και Επιχειρήσεις, η οποία πραγματοποιείται φέτος στην Κωνσταντινούπολη.
Ο κ. Παπανδρέου είχε δηλώσει ότι θα ήταν παρών στην έναρξη του Συνεδρίου που είχε προσδιοριστεί για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια δήλωσε συμμετοχή στη Διάσκεψη της Κωνσταντινούπολης που γίνεται την προσεχή Παρασκευή.
Τελικά, αργότερα, η έναρξη του Συνεδρίου ορίσθηκε για την 1η Μαρτίου, για οικονομικούς λόγους.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, θα συμμετάσχει σε ειδική εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Διάσκεψης "2013 YPO Global leadership summit", το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου, και συγκεκριμένα σε συζήτηση με τον πρώην Καγκελάριο της Γερμανίας, Γκέρχαρντ Σρέντερ και τον πρώην πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Τόνι Μπλερ.
Στη Διάσκεψη συμμετέχουν περισσότερα από 2500 ανώτερα στελέχη Οργανισμών και Επιχειρήσεων από 100 χώρες του κόσμου.
Η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στη Διάσκεψη είχε συμφωνηθεί από καιρό και είχε επιβεβαιωθεί μετά την αρχική ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που ήταν για την Πέμπτη και στην οποία είχε προγραμματιστεί να είναι παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: