Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΚΚΟΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Φίλες και φίλοι
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πιο κρίσιμων εθνικών εκλογών μετά τη μεταπολίτευση.
Η Ελλάδα παραπαίει μετά το τελειωτικό χτύπημα του νοσηρού πολιτικού της συστήματος,  που ανδρώθηκε και λεηλάτησε τη χώρα στις τελευταίες δεκαετίες.
Οι πολίτες της χώρας κοιτούν άναυδοι, αμήχανοι και  αγανακτισμένοι την ώρα που η θηλιά των δανειστών μας σφίγγει και πιο πολύ.
Είναι οι πολίτες αυτής της χώρας που  όμως δεν έχουν χάσει την αξιοπρέπειά τους και ετοιμάζονται να δώσουν ένα δυναμικό παρόν στην εκλογική διαδικασία και να ζητήσουν με την ψήφο τους την αλλαγή αυτής της τραγικής κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού. 
Σ’ αυτή την ιερή στιγμή, στην κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας,  καλούνται οι έλληνες να ορθώσουν το ανάστημά τους και να  αποδοκιμάσουν τις πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος, που οδήγησαν  τη χώρα στην ανεργία, στην φτώχεια, στην εγκληματικότητα , στην ανασφάλεια, στο θλιβερό φαινόμενο των αυτοκτονιών, στην αβεβαιότητα και στην καταστροφή.
Οι λέξεις πελατολόγιο, συμφέρον, άγνοια, ωχαδερφισμός είναι άγνωστες για μας μπροστά στη λέξη πατρίδα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν το  σχέδιο που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, την ολοένα και πιο διογκούμενη ανεργία, την ύφεση, την επικείμενη καταστροφή.
Σε καμιά περίπτωση η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και  έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και των επιστημών στην ανθρωπότητα δεν μπορεί να διασύρεται άλλο στην υφήλιο.
Με τον Πάνο Καμμένο, σηκώνουμε στις πλάτες μας το βάρος της ιστορικής ευθύνης με το βλέμμα  στη νέα γενιά, με το βλέμμα  στην Ελλάδα,  προκαλούμε τη ρήξη και την ανατροπή,  οραματιζόμαστε το καινούργιο  και σας καλούμε από αυτή την Κυριακή σ’ αυτόν τον τίμιο αγώνα να γίνετε συνοδοιπόροι μας για την αναγέννηση της χώρας.
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς 
Δημήτρης Γεωργίου Κόκκοτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: