Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

BANER (1).jpg
ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΥΠΗΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: ΚΩΣΤΑ ΝΤΟΥΠΗ - Υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"«Γιατί  Ανεξάρτητοι Έλληνες»
Στηρίζω το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από θέσεις αρχών, όπως αυτές παρουσιάζονται στην ιδρυτική διακήρυξη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην σημερινή συγκυρία έγιναν το κίνημα της ανάγκης και της οργής. Ένα κίνημα του σήμερα και του αύριο.
Δεν δημιουργήθηκε με σκοπό να προσελκύσει τους πολίτες και να τους χειραγωγήσει. Προήλθε από τους πολίτες, από την κοινωνική αφύπνιση και την ανάγκη να αντιδράσουμε από κάθε κοινωνικό μετερίζι που ο καθένας μας δραστηριοποιείται. 
Η δικιά μου συμμετοχή είναι αποτέλεσμα της έντονης ανησυχίας μου για την κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση του ελληνικού λαού  και τη δεινή θέση που έφεραν την πατρίδα μας οι κυβερνήσεις των μνημονίων της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων!   
Η πολιτική τάξη μέχρι σήμερα κατάφερε έναν περήφανο και αξιοπρεπή λαό να τον κάνει περίγελο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Διεθνούς Κοινότητας γενικά. Μας έχουν κάνει να ντρεπόμαστε και να αισθανόμαστε μειονεκτικά. Να πιστεύουμε πως στο εξωτερικό η ζωή είναι καλύτερη, αξίζει περισσότερο και πως εδώ είμαστε σε ένα Τριτοκοσμικό κράτος, χωρίς μέλλον. Προσωπικά, αρνούμαι να δεχθώ την κατάντια αυτή που μας έχουν επιβάλλει. Δεν δέχομαι ότι οι υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι γενικότερα είναι «τεμπέληδες» το αντίθετο μάλιστα πασχίζουν με αντίξοες συνθήκες να τα βγάλουν πέρα. Ούτε ότι  η χώρα μας πρέπει να παραδώσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της στους ξένους αντί πινακίου φακής!   
Η πολιτική «ηγεσία» του τόπου μέχρι σήμερα δεν διαπραγματεύθηκε καν, δεν περιφρούρησε την εθνική κυριαρχία της χώρας μας ενώ τα διαπραγματευτικά εργαλεία υπήρχαν. Και δεν το έκαναν, άλλοι γιατί ....

 υποτάχθηκαν στις εντολές Μέρκελ και Σια, άλλοι σε ίδια συμφέροντα και άλλοι από ανικανότητα. Η Ελλάδα έχει αφεθεί στα χέρια του ΔΝΤ και της τρόικας. Ξένοι παράγοντες με τους τοκογλύφους τραπεζίτες διαφεντεύουν πλέον την εθνική μας κυριαρχία. Δεν είναι μόνο η πράξη που οδηγεί σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, είναι και η απραξία. Το μόνο που κάνουν καλά οι εκπρόσωποι των μνημονιακών κομμάτων είναι να ρίχνουν λάσπη σε όσους αντιστέκονται στα μνημόνια, και στις δανειακές συμβάσεις που αυτοί ψήφισαν μαζί με τους κύρια υπεύθυνους της καταστροφής της χώρας. Τι έχουν να πουν στους συμπατριώτες μας οι υποψήφιοι αυτών των μνημονιακών κομμάτων, που στόχος τους είναι καθαρά η συγκυβέρνηση για να κάνουν πράξη όσα έχουν ψηφίσει μαζί στη βουλή;
Δεν είναι πλέον κανένας άμοιρος ευθυνών!  Ούτε οι συμπολίτες μας είναι αφελείς. Η πολιτική χωρίς ηθική εξελίσσεται σε φάρσα.
Αντί να ευημερούμε και να αναπτυσσόμαστε ως λαός,
αντί να διεκδικούμε το αποτέλεσμα του μόχθου μας για εμάς και τα παιδιά μας,
αντί να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ανόρθωση της υπαίθρου και την στήριξη της αγροτικής οικονομίας και κάθε οικογένειας στο νομό μας,
αντί να προβάλλουμε την κουλτούρα και τον πολιτισμό μας στους φίλους μας στο εξωτερικό,
αντί να καλωσορίζουμε και να φιλοξενούμε τους τουρίστες που έρχονται να θαυμάσουν όλα όσα μας κάνουν υπερήφανους και όλα όσα απολαμβάνουμε γιατί είχαμε την πολυτέλεια να γεννηθούμε σε αυτή την υπέροχη χώρα.
«Ξοδεύουμε» κάθε μέρα τη ζωή μας στο να βρούμε έναν τρόπο να επιβιώσουμε εμείς και η οικογένειά μας μέσα σε μια απελπιστική κατάσταση ανεργίας και ανέχειας,
να μην μπορούμε να ξεπληρώσουμε δάνεια και υποχρεώσεις,
να μην μπορεί η νέα γενιά να εξελίξει τις γνώσεις της γιατί την απογοήτευσαν όλοι και κανείς δεν αναγνωρίζει ως σήμερα τον κόπο τους ακαδημαϊκά, ή επαγγελματικά, η ανεργία τσακίζει τους πτυχιούχους,
η μετανάστευση των νέων επιστημόνων φαίνεται ως μοναδική λύση,
να μην μπορούμε να απολαύσουμε ούτε τα όσα μας δίνει απλόχερα η χώρα που γεννηθήκαμε όπως είναι ο ήλιος, οι θάλασσες, το περιβάλλον κ.λ.π.,
να μην μπορούμε καν να είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι και να ασχολούμαστε με τα κοινά, γιατί πρέπει το 100% του μυαλού μας να το απορροφά το άγχος και η αγωνία για το πως θα επιβιώσουμε, με μισθούς Βουλγαρίας πλέον, όσοι απασχολούνται!
να μην μπορούμε να ονειρευόμαστε να νοιώθουμε ελεύθεροι!
Οι Έλληνες έδωσαν ένα μήνυμα στους πολιτικούς στις προηγούμενες εκλογές με την αποχή τους, μήνυμα που ούτε διάβασαν ούτε κατάλαβαν. Λίγα χρόνια μετά, η κατάσταση έχει φθάσει σε τέλμα και η κρίση έχει εισβάλλει στο σπίτι μας. Πλέον είναι κάτι που ζούμε και βλέπουμε παντού. Μια απέραντη δυστυχία.
Η αποχή στις  φετινές εκλογές δεν αποτελεί λύση. Ο ελληνικός λαός έχει έρθει σε απόγνωση και έχει αγανακτήσει. Η αγανάκτηση αυτή μπορεί και πρέπει να αποτυπωθεί στην κάλπη. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνουμε στον δρόμο να φωνάξουμε, να φωνάζουμε μπροστά στην τηλεόρασή μας και να μην πηγαίνουμε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Αν θέλουμε να αλλάξει η ζωή μας και η κατάσταση στην οποία καλούμαστε να ζήσουμε, αλλάζουμε πρώτα τη νοοτροπία μας και τον τρόπο που σκεπτόμαστε. Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια να περιμένουμε νομοτελειακά να βρεθούμε στον δρόμο. Χρειάζεται δράση, να κάνουμε κάτι από όποια θέση βρισκόμαστε και με όποιο θεμιτό μέσο μπορούμε, για το καλό το δικό μας, της ελληνικής κοινωνίας και της πατρίδας μας. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε στον ξένο παράγοντα να καθορίζει τις τύχες της χώρας.
Οι τρόποι υπάρχουν, η βούληση λείπει και η τόλμη. Ήρθε η ώρα να καταψηφίσουμε αυτούς που μας έφεραν στην απόγνωση σήμερα και να στηρίξουμε καινούργιες φωνές. Η Ελλάδα που γέννησε την δημοκρατία δεν επιτρέπεται να είναι δημοκρατία τύποις και στην ουσία ολιγαρχία κυβερνωμένη από λίγες οικογένειες.
Θέλουμε η φωνή όλων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να ακουσθεί μέσα στη Βουλή. Ένας μόνος του δεν έκανε ποτέ τίποτα. Χρειάζεται η συμμετοχή πολλών για να μπορέσουμε να ακουσθούμε.
Αντί το δρόμο της φυγής και της ατομικής λύσης επέλεξα να είμαι υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ», σεμνά και ταπεινά.
P Για αυτό σας καλώ στις 6 Μαΐου να διεκδικήσουμε όλοι δικαίωμα
        λόγου μέσα στη Βουλή.
P Η Αιτωλοακαρνανία δικαιούται να έχει τη δική της ανεξάρτητη φωνή
        στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
P Επιτέλους οι Έλληνες στην εξουσία
P ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,
P ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,
P ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,
P ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΥΠΗΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6977 9130 62

Δεν υπάρχουν σχόλια: