Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Εξαντλητικές προπονήσεις με το καλημέρα για τον Παναιτωλικό στο Καρπενήσι

Δεν πρόλαβαν να τινάξουν καλά καλά τη σκόνη απ' τα παπούτσια τους (έφτασαν στο Καρπενήσι στις 1 μ.μ. της Δευτέρας) οι 21 ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και ο Μπάμπης Τεννές τους υπέβαλε στην πρώτη εξαντλητική προπόνηση (ώρα 6 μ.μ.) στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.
Με τη λήξη της προπόνησης φάνηκε να έχει πρόβλημα ο Παλαιολόγος στο μετατάρσιο καθώς έπεσε πάνω του το ιατρικό teem της ομάδας με επικεφαλής τον Κώστα Καλφούτζο. Την προπόνηση παρακολουθούσαν ο 26χρονος κογκολέζος Λουσιέν Ομπέι και ο 29χρονος βραζιλιάνος Μαρσέλο Σιλβέιρα Σαραγόσα που πρόκειται απλά να δοκιμαστούν από τον Μπάμπη Τεννέ.
Ο Στάθης Καραμαλίκης αποχωρώντας με τη λήξη της προπόνησης
 Την ομάδα συνοδεύει εκ μέρους της διοίκησης για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο Παναγιώτης Μπεσίνης, καθώς οι υπόλοιποι της διοίκησης έμειναν στο Αγρίνιο και έχουν πέσει με τα μούτρα στις μεταγραφές που ακολουθούν και που σύμφωνα με πληροφορίες θα προκαλέσουν σάλο σε τέτοιο σημείο, ώστε  τα υπόλοιπα εισιτήρια διαρκείας θα γίνουν μαγικά χαρτάκια.
Επίσης εντύπωση έχει κάνει στις άλλες αποστολές το γεγονός της άρτιας οργάνωσης της ποδοσφαιρικής αποστολής του Παναιτωλικού, αλλά και ο μεγάλος αριθμός των ατόμων που θα προσφέρουν βοηθητικές υποστηρικτικές υπηρεσίες στην προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Κούσας και Μπαμπανιώτης στο δρόμο για τα αποδυτήρια
Στο περιθώριο της προπόνησης  φίλοι του Παναιτωλικού προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν μια πληροφορία για τις μεταγραφές που θα κάνει  τη διαδρομή Αγρίνιο - Καρπενήσι ένα ατέλειωτο "καραβάνι" φιλάθλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: