Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση


Τον κώδωνα του κινδύνου για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας έκρουσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, λόγω της οικονομικής κρίσης που περνά η χώρα.
«Εάν η χώρα δεν σταθεί όρθια αυτό το διάστημα κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνονται στη συνείδηση συνεχιστούν, καταλαβαίνετε ότι μία κατάρρευση της οικονομίας θα είναι κατάρρευση της χώρας» επεσήμανε ο Απόστολος Κακλαμάνης.
Συνεχίζοντας, κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθώς, όπως είπε, μια χώρα υπό κατάρρευση δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί το Αιγαίο και τη Θράκη.
 «Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής, όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία, εάν όλοι αντί να είναι, όπως είπα, ''τρεις λαλούν και δυο χορεύουν'', αν όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: