Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το ματς της Κομοτηνής, μεταξύ του Πανθρακικού και του Παναιτωλικού, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Football League.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό το πρωτάθλημα να αποκτά νέο ενδιαφέρον, καθώς ο Παναιτωλικός έφτασε στους 63 βαθμούς και αν την Κυριακή ο ΟΦΗ επικρατήσει του Εθνικού, τότε θα μειώσει την διαφορά από την δεύτερη θέση στους τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη ο Πανθρακικός έφτασε στους 38 βαθμούς.
Το παιχνίδι που παρακολούθησαν οι 2.000 φίλαθλοι και των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ήταν μέτριο, με τον Πανθρακικό να ανοίγει το σκορ στο 72', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αρσενίεβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζενάμο για να κάνει το 1-0.
Η απάντηση του Παναιτωλικού ήταν άμεση και στο 73', ο Θεοδωρίδης έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Νατσούρα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κουτσόπουλου για να γίνει το τελικό 1-1.
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Παναιτωλικός σημείωσε γκολ με τον Κούσα, το οποίο ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του παίκτη της ομάδας του Αγρινίου στον Νατσούρα.
Ο διαιτητής του αγώνα Ευαγγέλου (Αθηνών), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Λιαπάκη, Σίμωση, Μουμίν και Παλαιολόγο.
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης (78' Κανωτίδης), Μάλκι (64' Ορλάντο), Σουλτανίδης, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ (43' λ.τρ. Ούλμερς).
Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος (59' Μπελεβώνης), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν (77' Δέντσας), Ρότσα, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Καούνος (28' λ.τρ. Καραμαλίκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: