Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Ύποπτη επίθεση Πάγκαλου στους πιλότους της ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ


Αυτός (με κεφαλαίο) κ. Αντιπρόεδρε της κυβέρνησης είναι ο Βασίλης  Παναγόπουλος, που έπεσε  στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας. Τις επόμενες μέρες θα σου θυμίσω με στοιχεία τον Βασίλη Κουρκούτα που έπεσε στην Βόρεια Αφρική το 1943 και το Νίκο A. Σιαλμά που έπεσε στο Αιγαίο. 


Το μνημείο του Νίκου Σιαλμά. Κάτω ο Νίκος Σιαλμάς 
ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛΩΝ (Βασίλης Ι. Κόκκοτος): Θυμήσου κ. Αντιπρόεδρε τι έκανες στα Ίμια. Όμως δεν υπήρχε τότε κάποιος να σε πλακώσει στις κλωτσιές για να απαλλαχτούμε από σένα όλοι μία και καλή. Παραθέτω φωτογραφίες αιτωλοακαρνάνων πιλότων που έπεσαν για την πατρίδα και ανήκαν στη βάση της Ανδραβίδας. Οι δηλώσεις σας κ. αντιπρόεδρε αποτελούν περιύβρυση νεκρών ηρώων και προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη τους.

Γράφει ο Αντώνης Μυλωνάκης
Πολύ σκοτεινή και ύποπτη χαρακτηρίζεται η επίθεση εναντίον των πιλότων της πολεμικής μας Αεροπορίας που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χθές το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο κατα την διάρκεια της εκδήλωσης του επιστημονικού συλλόγου μηχανικών Αεροπορίας (ΕΣΜΑ) .

Τους χαρακτήρισε ήρωες αφού πετούν και κινδυνεύουν αλλά απο οικονομικής πλευράς ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ενώ ενώ παραδέχτηκε ότι οι μηχανικοί των αεροσκαφών και ελικοπτέρων είναι μια πολύ παραγωγική τάξη αφού τα επισκευάζει. Προσπάθησε επίσης με πολύ ύποπτο τρόπο να φέρει αντιμέτωπους τους πιλότους με τους μηχανικούς λέγοντας ότι η Κυβέρνηση μελετά την μεταξύ τους ιεραρχία , άν δηλ. πρέπει να θεωρούνται οι πιλότοι αρχαιότεροι απο τους ομοιοβάθμους τους μηχανικούς .
Διαιρείς και βασιλεύεις κε Πάγκαλε. Έξυπνο !! Αλλά πολύ επικίνδυνο.

Ευτυχώς που τα παιδιά μας έχουν άλλη άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια: