Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σ. ΚΩΝΣΤΑΡΑΡΑΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΙ.

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Σε μια μεγάλη συγκέντρωση ετεροδημοτών που ξεπέρασε τα 700 άτομα, μίλησε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο των Ρουμελιωτών, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου κ.  Σπύρος Κωνσταντάρας.
Ο κ. Κωνσταντάρας παρουσίασε στους συμπολίτες μας των Αθηνών το πρόγραμμα του συνδυασμού της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» και τόνισε την ανάγκη της ανανέωσης και της Αλλαγής.Τον κ.Κωνσταντάρα προλόγισε ο Διπλωμάτης του Υπουργείου Εξωτερικών και συμπολίτης μας από την Κάτω Χρυσοβίτσα κ. Δημήτρης Παπανδρέου που τόνισε την αναγκαιότητα ανάδειξης νέων προσώπων στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
  Ο κ. Κωνσταντάρας με τη σιγουριά της νίκης, έθεσε τους στόχους για την επόμενη μέρα τονίζοντας την ανάγκη για την κατασκευή του οδικού δικτύου προς την Ναύπακτο, το Αγρίνιο και τον Προυσό,ώστε να βγεί το θέρμο από τη γεωγραφική απομόνωση, την τουριστική ανάδειξη και προβολή του Θέρμου,την ολοκλήρωση του νέου Μουσείου και τη συνέχιση των ανασκαφών, τη δημιουργία νέου σχολείου,την αξιοποίηση της λίμνης Τριχωνίδας και τη δημιουργία έργων υποδομής με εξοικονόμηση χρημάτων από το ΕΣΠΑ με υποβολή μελετών.
Στο τέλος, παρουσίασε τους υποψήφιους του κεντρικού ψηφοδελτίου και τόνισε ότι ο Συνδυασμός είναι Ανεξάρτητος και υπερκομματικός, αφού συμμετέχουν άτομα από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: