Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας ο πρώτος επιλαχών Βουλευτής, Βασίλης Αντωνόπουλος

Ο Απ. Κατσιφάρας παρουσίασε χθες τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες. Στην Αχαΐα επελέγη ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Γρ. Αλεξόπουλος και στην Ηλεία ο νομάρχης Χαρ. Καφύρας
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα στην Πάτρα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας παρουσίασε τους τρεις αντιπεριφερειάρχες που πλαισιώνουν πλέον τον συνδυασμό του. Εκπλήξεις φυσικά δεν υπήρξαν.
Για το νομό Αιτωλοακαρνανίας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο πολιτευτής κ. Βασίλης Αντωνόπουλος, στην Αχαΐα ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος και στην Ηλεία ο νομάρχης κ. Χαράλαμπος Καφύρας.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι ανά νομό υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, η επιλογή των οποίων θα γίνει με τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες να έχουν κεντρικό ρόλο σ’ αυτό.
Σε σχετική δήλωσή του στη «Σ» ο κ. Αντωνόπουλος, αφού ευχαρίστησε το ΠΑΣΟΚ για την τιμητική και πολύ σημαντική θέση που του πρότεινε, με έμφαση σημείωσε: «Πιστεύω ότι αξιοκρατικά με επέλεξε το ΠΑΣΟΚ, αφού είμαι ο πρώτος επιλαχών βουλευτής με 25.000 ψήφους μάλιστα. Και το λέω αυτό για να απαντήσω στους λίγους και κακοπροαίρετους που μιλούν για συναλλαγή, κάτι που ασφαλώς ποτέ δεν υπήρξε. Στους πολλούς, καλούς και καλοπροαίρετους πάντα φίλους, έχω να πω μόνο ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις όπως έκανα μια ζωή να για μπορέσει αυτός ο προικισμένος απ’ την φύση νομός να βρει τη θέση που του ταιριάζει και του αξίζει.
Με Περιφερειάρχη τον Απόστολο Κατσιφάρα, έναν άνθρωπο με γνώση και εμπειρία και κυρίως με όραμα και θέληση, πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ακουει κανεις;
............;
Ο τραπεζιώτης είναι εδώ;