Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Συνελήφθη στο Αγρίνιο, ο συνεργός του Παλαιοκώστα στην απίστευτη απόδραση με το ελικόπτερο…….

Συνελήφθη σήμερα στην πόλη μας, 27χρονος δραπέτης των φυλακών, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε λάβει μέρος στην κινηματογραφική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριτζάι.
Οι άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία, τον συνέλαβαν την ώρα που είχε επισκεφτεί φίλη του στα περίχωρα του Αγρινίου.
Επίσης μαζί με τον 27χρονο δραπέτη η αστυνομία συνέλαβε και την φίλη του που τον φιλοξενούσε, με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Η αστυνομία ερευνά τη συμμετοχή της φίλης του δραπέτη στην ενοικίαση του ελικοπτέρου στη δοκιμαστική πτήση πριν την τελική προσγείωση μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και την απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριτζάι, ένα κωμικοτραγικό γεγονός το οποίο διέσυρε ολόκληρο το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Κύκλοι της ΓΑΔΑ, ανέφεραν ότι υπάρχει πιθανότητα η συλληφθείσα και πιθανότατα και η αδελφή της να είναι οι δύο γυναίκες που αναζητούνται για τη συμμετοχή τους στην πρώτη ενοικίαση του ελικοπτέρου.
Ο δραπέτης εξέτιε ποινή 6 χρόνων για ναρκωτικά και δεν είχε επιστρέψει στις φυλακές του Κορυδαλλού από την πενθήμερη άδεια που είχε πάρει τον Μάρτιο του 2006.

Ας θυμηθούμε όμως το χρονικό της υπόθεσης της απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού κάνοντας ένα κλικ στην παρακάτω παραπομπή.
http://www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=711995

Δεν υπάρχουν σχόλια: