Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Την Τρίτη το πρωί τελικά οι βάσεις του 2008 για τα ΑΕΙ

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, καθώς αύριο Τρίτη στις 09:30 το πρωί, θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής, από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Δ. Πλατή.
Αναλυτικά λοιπόν, την Τρίτη στις 09:30 το πρωί, οι υποψήφιοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα καλώντας τον τετραψήφιο αριθμό 1564 του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών. Επίσης τις βάσεις θα μπορούν να δουν οι έχοντες πρόσβαση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή στην ιστοσελίδα http://www.ypepth.gr/, πληκτρολογώντας στο αντίστοιχο παράθυρο διαλόγου, τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τα τρία τουλάχιστον πρώτα γράμματα του επωνύμου τους με κεφαλαία. Ας ελπίσουμε το σύστημα αυτή τη φορά να «δουλέψει» προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι γονείς τους, που μοιράζονται σ' αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία την αγωνία των παιδιών τους. Παράλληλα τα ονόματα των επιτυχόντων θα αναρτηθούν στα Λύκεια από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.
Το Ιστολόγιό μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους με πληροφορίες αλλά και την ανακοίνωση των βάσεων. ΒΑΣΙΛΗΣ Ι. ΚΟΚΚΟΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: