Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«80 διαφορετικά είδη εξωγήινων ζουν ανάμεσα μας» αποκαλύπτει πρώην Καναδός Υπουργός Άμυνας (VIDEO)


«80 διαφορετικά είδη εξωγήινων ζουν ανάμεσα μας» αποκαλύπτει πρώην Καναδός Υπουργός Άμυνας (VIDEO)

ImageHandler (5)


ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ;
ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
Αποτέλεσμα εικόνας για κωμικες φωτο πολιτικων
ΕΙΔΟΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Ο παγκόσμιοι ηγέτες γνωρίζουν για την ύπαρξη εξωγήινων στον πλανήτη μας και αποκρύπτουν αυτές τις πληροφορίες από τον κόσμο, κατήγγειλε ο Πολ Χέλιερ, ένας πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά, σε πρόσφατη ομιλία του στο Πανεπιστήμιο του Κάλγκαρι.
Ο Χέλιερ, ο οποίος διατέλεσε υπουργός στον Καναδά από το 1963 μέχρι το 1967, προέτρεψε τους παγκόσμιους ηγέτες να αποκαλύψουν όσα έκρυβαν μέχρι τώρα για τα UFO.
O 91χρονος πρώην υπουργός άρχισε να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του για τους εξωγήινους το 2005 και είναι ο πρώτος υψηλόβαθμος πολιτικός που πραγματοποίησε ποτέ παρόμοιες δηλώσεις.
Σύμφωνα με τον Χέλιερ, οι εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν εντυπωσιάζονται πλέον με τον τρόπο που ζούμε.
«Περνάμε πολύ χρόνο να πολεμάμε μεταξύ μας και ξοδεύουμε τεράστια ποσά σε εξοπλισμούς αντί να δίνουμε τροφή στους φτωχούς και να φροντίζουμε τους άστεγους και τους αρρώστους», τόνισε κατά την πρόσφατη ομιλία του.
Πέρυσι, ο πρώην ΥΠΑΜ του Καναδάς είχε δηλώσει σε Ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι ότι οι εξωγήινοι περπατούν ανάμεσά μας, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν προτίθενται να μοιραστούν την προηγμένη τεχνολογία τους μαζί μας έως ότου πάψουμε να πολεμάμε μεταξύ μας και να μολύνουμε τον πλανήτη.
Στην παράξενη αυτή συνέντευξη ο Χέλιερ είχε πει ακόμη ότι υπάρχουν 80 διαφορετικά είδη εξωγήινων, εξηγώντας ότι μερικοί μας μοιάζουν τόσο που ακόμα κι αν κάποιος περπατούσε δίπλα μας στον δρόμο, δεν θα το παίρναμε είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: