Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Το γύρο του κόσμου κάνει νέα φωτογραφία που εμφανίστηκε σε στάση λεωφορείων στο Λονδίνου, που αναφέρει μέσα σε 13 γραμμές αριθμών την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία της Ελλάδος.

ΜΗ ΣΩΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΦΤΑΝΕΙ! ΚΑΘΩΣ Η ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΘΑΝΕ!!!

Το γύρο του κόσμου κάνει νέα φωτογραφία που εμφανίστηκε σε στάση λεωφορείων στο Λονδίνου, που αναφέρει μέσα σε 13 γραμμές αριθμών την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην οικονομία της Ελλάδος. Οι εμπνευστές της "διαφήμισης" δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά προφανώς ανήκουν στους ευρωσκεπτικιστές της Βρετανίας, οι οποίοι θέλουν να δείξουν τι συμβαίνει σε μία χώρα που συμμετέχει στην Ευρωζώνη. Ειδικότερα, αναφέρεται:                                                               

1) 1 εκατ. έχασαν την δουλειά τους
2) 30% των επιχειρήσεων έκλεισαν
3) 38% μείωση μισθών
4) 45% μείωση συντάξεων
5) 25% μείωση του ΑΕΠ
6) 30% μείωση του οικογενειακού εισοδήματος
7) 42,8% αύξηση της παιδικής θνησιμότητας
8) 190,5% αύξηση της ανεργίας
9) 272,7% αύξηση του δείκτη κατάθλιψης
10) 35,5% αύξηση του δημόσιου χρέους
11) 84,3% μείωση της κατασκευαστικής δραστηριότητας. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΔΟΜΗ. Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΔΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ.
12) 98,2% αύξηση του δείκτη φτώχειας
13) 2 αυτοκτονίες κάθε μέρα. ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ.
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2014. Σας παρακαλώ δεν θέλω να με σώσετε άλλο ήδη έχετε πάρει μια θέση δίπλα στους δοσίλογους, στον Εφιάλτη και γίνατε συνοδοιπόροι του Πήλιου Γούση. Τέλος σεβαστείτε την αξιοπρέπειά μας, την ιστορία της χώρας μας, τα νέα παιδιά.................

Δεν υπάρχουν σχόλια: