Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Η ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΕΦΗ ΚΑΡΔΑΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Με την τοπογράφο μηχανικό Έφη Καρδάρα ενισχύεται το ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα.
Η νεαρή τοπογράφος από τον Βάλτο, παρά την ηλικία της. έχει ήδη μια αξιοσημείωτη  πορεία στην αυτοδιοίκηση, αφού τις δυο προηγούμενες τετραετίες διετέλεσε αντιδήμαρχος Αμφιλοχίας με τον Απ. Κοιμήση αλλά και αντιδήμαρχος Ινάχου με τον δήμαρχο Αθ. Τορουνίδη.
Η Έφη Καρδάρα κατάγεται από το Αυλάκι Βάλτου. Γεννήθηκε το 1983. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας.
Εργάστηκε για 3 χρόνια στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης, στο τμήμα Πολεοδομικών Εφαρμογών. Σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στο Αγρίνιο.
Από τα μαθητικά της κιόλας χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά. Κατά την διάρκεια των φοιτητικών σπουδών της συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα.
Η αγάπη της για τον τόπο της, τον πολιτισμό του και την παράδοση, την οδήγησε να δραστηριοποιηθεί από μικρή και στο κίνημα των Πολιτιστικών Συλλόγων. Στα πλαίσια αυτά διετέλεσε:
2002-2006: Οργ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ)
2004-2006: Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλακιωτών
2004–2006: Γεν. Γραμματέας της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ.)
Τον Οκτώβριο του 2006 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ινάχου. Από το 2009 έως το 2011 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Κτηνοτροφίας καθώς και Πρόεδρος του Πνευματικού και Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ινάχου.
Τον Οκτώβριο του 2010 εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αμφιλοχίας. Από το 2011 έως το 2013 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολεοδομικών θεμάτων, Πολιτισμού – Αθλητισμού και ποιότητας ζωής.
Από το 2011 έως και σήμερα είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Νομαρχιακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας της ΕΕΤΕΜ (Επαγγελματική & Επιστημονική Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: