Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Πρωτόγνωρη ενέργεια του Συλλόγου Μακρυνιωτών 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μακρυνούς έκοψε  ο Σύλλογος των Απανταχού Μακρυνιωτών  «Άγιος Ιωάννης ο Ριγανάς». Ο Πρόεδρος  κ. Δημήτριος Μυλωνάς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσέφεραν  δώρα στους μαθητές ταυτόχρονα με την την κοπή βασιλόπιτας.

Ενέργειες σαν αυτή είναι σημαντικές και πρωτόγνωρες, βοηθούν δε στην κοινωνικοποίηση των μικρών μαθητών, που είναι η ψυχή των χωριών που δυστυχώς ερημώνουν. Στο περιθώριο της εκδήλωσης  οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη και τις δραστηριότητες του Συλλόγου για τους σκοπούς του αλλά και την εν γένει προσφορά του στην  τοπική κοινωνία.

Στην αντιφώνησή του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο  Διευθυντής     του Δημοτικού Σχολείου κ.  Τσαρούχης Αντώνιος συνεχάρη τον  Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία τους, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και τους ευχαρίστησε για την ευγενική προσφορά τους προς τους μαθητές που έρχεται σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που πλήτει την πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: