Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-0


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ VIDEO  ΔEIΤΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
Παίζοντας επιθετικά η  Νίκη Βόλου και μπαίνοντας  πολύ δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκε  μόλις στο 6ο λεπτό επί του Παναιτωλικού, όταν ο Φλίγκος έκανε σουτ ο Τακίδης απομάκρυνε και στην επαναφορά o Πουρτουλίδης έγραψε το 1-0.
Στο ίδιο μοτίβο συνέχισε και στο δεύτερο μέρος η Νίκη Βόλου και πάλι πιο ουσιαστική στις προσπάθειές της καταφέρνοντας  στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης να προηγηθεί με 2-0 μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ του Σκούφαλη.
Δέκα περίπου λεπτά  αργότερα η Νίκη Βόλου κέρδισε πέναλτι όταν ο Φλίγκος μπήκε στην περιοχή του Τακίδη από εμφανέστατη θέση οφ΄σάιντ και ανετράπη από τον πορτιέρο του Παναιτωλικού με τον διαιτητή κ. Παπαπέτρου να σφυρίζει το πέναλτι. Ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών διαμορφώνοντας το τελικό 3-0, στέλνοντας τον Τακίδη στην άλλη γωνία. 
Όαση στις προσπάθειες του Παναιτωλικού το εκπληκτικό σουτ του Τζούνιορ στο 47ο λεπτό που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Νίκης Βόλου.
ΔΙΑΙΑΤΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΣΚΟΡΕΡ: 6', 72' πεν Πορτουλίδης σουτ, 61' Σκούφαλης ΔΟΚΑΡΙ: 47' Τζούνιορ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Καρατζάς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης (73' Σαμαράς), Σκούφαλης, Τάντιτς (64' Χατζής), Κυριάκος (81' Ουέλινγκτον), Φλίγκος. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο (43' Ιωάννου), Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς (62' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Καμαρά, Μύγας, Πασάς (46' Τζούνιορ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: