Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Βλέπει φαντάσματα ο Τεννές που δηλώνει: «Αδικημένος ο Παναιτωλικός». Θέμα χρόνου η απομάκρυνσή του.

Τελευταία ευκαιρία για τον Έλληνα κώουτς το παιχνίδι της Κυριακής. Η ομάδα πλέον έχει μπει  σε περιπέτειες. Κυριαρχεί η απειθαρχία (κόκκινες), αλλά και η ατολμία των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού. 
Φαντάσματα βλέπει ο προπονητής του Παναιτωλικού κ. Τεννές ο οποίος προκειμένου να κρύψει την ανυπαρξία της ομάδας που δημιούργησε τάβαλε με όλους και με όλα. Βέβαια αυτή είναι μια τακτική όλων αυτών των προπονητών που προσπαθούν να περισώσουν τη θέση τους στον πάγκο.
Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Αγρινίου, στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη, ενώ στάθηκε στην αποβολή του Σιόντη, όπου χάλασε τις ισορροπίες της αναμέτρησης.
«Ήταν ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό και σ' αυτό φταίει το γήπεδο που δυσκολεύει τα παιδιά να κρατηθούν όρθια. Δεν είχε φάσεις και ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά.
Και συνέχισε: «Το ματς πήγαινε στο 0-0. Όσο παίζαμε με έντεκα παίκτες, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και η αποβολή του παίκτη μας χάλασε τις ισορροπίες. Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ για τη νίκη. Είναι το έκτο παιχνίδι που τελειώνουμε με λιγότερο παίκτη».
Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που τον φέρνουν κοντά στην αποχώρηση από τον Παναιτωλικό, ο Μπάμπης Τεννές, απάντησε:
«Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Που το είδατε γραμμένο αυτό;».
Εμείς θα πούμε: "Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι".
Αναφορικά με την αποβολή του Σιόντη, δήλωσε: «Όσο ήμασταν έντεκα με έντεκα παίζαμε καλά. Μετά χάλασαν οι ισορροπίες στο γήπεδο».
Για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρο, ο Έλληνας προπονητής, υποστήριξε: «Από την κατάσταση του γηπέδου δυσκολεύονταν και ο ΠΑΣ. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να κάνουμε ασίστ πάσα αλλά δεν έβγαινε από την κατάσταση του γηπέδου».
Λαμπρά!!! Καλά τώρα μας φταίει και ο αγωνιστικός χώρος!!!
Παράλληλα, ο Μπάμπης Τεννές μίλησε και για το αν υπάρχει θέμα διαιτησίας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι πάρα πολύ φανερό ότι ο Παναιτωλικός είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες της κατηγορίας, όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις».
Τώρα μας φταίει και η διαιτησία!!! Καλά η ομάδα κλείνεται και δεν μπορεί να οργανώσει μια επίθεση και μας φταίει η διαιτησία;
Τέλος, για την επιλογή του Μπέντζαμιν Ονουάτσι, είπε: «Δεν ήταν ρίσκο η χρησιμοποίηση του Ονουάτσι. Το συζητήσαμε μαζί του, έκανε προπονήσεις, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι θέμα χρόνου να αποδώσει αυτό που αξίζει».
Καλά τι περίμενες να σου πει ο παίκτης ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: